I danas bez nastave u Jablanici i Konjicu

HomeVijestiBiH

I danas bez nastave u Jablanici i Konjicu

Helikopter iz RS-a gasi požar kod Jablanice, stanje dosta teško

Općinski stožeri Civilne zaštite Jablanice i Konjica donijela su odluku da se nastava u osnovnim i srednjim škola u tim općinama neće izvoditi niti u srijedu, 19. decembra.

Proteklog vikenda zbog obilnih snježnih padavina u Konjicu, Jablanici i okolnim mjestima proglašeno je stanja prirodne nesreće, a nastava je zbog otežanog kretanja vozila i pješaka otkazana u ponedjeljak i utorak.

S obzirom da se sigurnosna situacija nije značajnije promijenila obustava nastave je produžena i na srijedu.

Iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije priopćeno je kako su u općini Konjic tijekom jučerašnjeg dana pročišćene putne komunikacije do naselja Čuhovići, Donja Gorica, Zaslivlje, Grušča, Bajić Brdo i Donje Selo.

U općini Jablanica čišćeni su lokalni putovi prema naseljima Slatina (zaseok Drinovci), Bare 2- Velići, Ostrožac, Djevor Glogošnica, Košćan, industrijska zona, kao i više gradskih ulica.

Za danas je planiran nastavak čišćenja, skidanja leda i uvaljanog snježnog pokrivača te proširivanje prometnica na lokalnim putovima, kao i nastavak čišćenja gradskih ulica odvozom snijega s pločnika.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0