instant fap

I Ronaldo okrenuo leđa gospodinu ‘Posebnom’?

I Ronaldo okrenuo leđa gospodinu ‘Posebnom’?

Ove su nedjelje fudbaleri madridskog Reala na domaćem travnjaku pobijedili Valenciju 2:0, u prvom četvrtfinalnom ogledu tamošnjeg Kupa kralja.
Uprkos pobjedi trener Reala Jose Mourinho je bio izuzetno nervozan tokom utakmice. Nebrojeno mnogo puta se podigao sa svoje klupe, te dolazio do ruba travnjaka gdje je gestikulirao prema skoro svim svojim fudbalerima. Vikao je, mahao ljutito rukama, objašnjavao svašta svojim pomoćnicima, a cijelo vrijeme ga je pratila kamera tv-stanice La Sexta.

Iako je od samog dolaska u Real uvijek štitio leđa najboljem svom igraču Cristianu Ronaldu i činilo se da između njih dvojice ne postoje problemi, kamere La Sexte su možda pokazale suprotno.

U jednom se trenutku Mourinho podigao s klupe i hodajući prema travnjaku uzvikivao Ronaldovo ime. Iako ga je ovaj, zbog položaja na travnjaku trebao osluhnuti, Ronaldo se uopšte nije okrenuo prema svojoj klupi. Mourinho je nakon vikanja nekoliko sekundi u čudu i bez riječi ostao gledati prema travnjaku, a onda je histerično mahnuo rukom i vratio se ljutit na svoju klupu.

KOMENTARI