instant fap

Ibrahim-paša i Hatidže ljubovali i u stvarnom životu, Nigar šuti o Gul-agi

Autor: Marija Lokas (Jutarnji.hr)

Nikad Turci nisu bili popularniji na ovim prostorima. Ako netko i ne prati seriju “Sulejman Veličanstveni”, sigurno zna barem o čemu se radi, a privatan život glumaca koji su utjelovili glavne likove sa zanimanjem se prati gotovo istim intenzitetom kao i u Turskoj. To i ne čudi, s obzirom na to da su događaji iza kamere gotovo pa jednako zamršeni kao i u palači Topkapi. U aferama, barem na razini tračeva prednjači glavni glumac kojem se očito omilio harem kojeg ima pod sobom.

Tako su posljednjih nekoliko dana turski mediji ponovno počeli pisati o mogućoj vezi Halita Ergenca, koji glumi sultana Sulejmana s kolegicom sa seta Cansu Dere, domaćoj publici poznatoj po ulozi zanosne Ejšan iz također vrlo popularne serije “Ezel”. Ona, naime, u trećoj sezoni glumi iransku robinju dovedenu u Sulejmanov harem i postaje glavna protivnica Hurem.

Upoznavanje

No, to nije prva kriza u braku Ergenca i Korel tijekom snimanja “Sulejmana Veličanstvenog”. Naime, Halita Ergenca u Turskoj se drži za velikog zavodnika upravo zbog veze s Bergüzar Korel koju je počeo dok je još uvijek bio u prvom braku, pa je pod posebnom paskom turskih medija koji doslovce prate svaki njegov korak.

Tijekom snimanja prve sezone “Sulejmana Veličanstvenog” mediji su ga povezivali s Meryem Uzerli, poznatijom kao Hurem.

Provodili su puno vremena na setu, zajedno pripremali scene, zbližili se, a kako Meryem nije nikoga poznavala u Turskoj, ali ni na setu, nekoliko su puta zajedno i izašli. Zbog velikog pritiska zbog snimanja serije Halit Ergenc često je znao provoditi večeri, pa i noći u poznatoj istanbulskoj četvrti punoj noćnih klubova, što je dodatno zasmetalo njegovoj supruzi Bergüzar, s kojom ima sina Alija.

Utjeha za Bergüzar

Brak je počeo zapadati u sve dublju krizu, Bergüzar ga je sve češće počela posjećivati na setu i, naravno, prigovarati mu zbog vremena koje provodi s Meryem. Kriza je bila tolika da su se odlučili i za odlazak bračnom terapeutu. Glavni glumac čak je s producentima dogovorio i dvije epizode u kojima se njegova supruga Bergüzar pojavila u ulozi talijanske grofice Monice Teressi, sestre Grittija, Sulejmanova čovjeka od povjerenja za zapadne zemlje.

Par se, također odlučio i na kupnju nove kuće te odlazak u Ameriku na mjesec i pol dana kako bi u što većoj privatnosti proveli u miru vrijeme sa sinom. Putovanje je imalo dobar učinak na brak.

Razmirice su se smirile, druga je sezona prošla bez “potresa” u njihovu braku, a tako je i ostalo sve dosad.

Sulejman Veličanstveni

Početak i kraj

Meryem Uzerli ili Hurem za to je vrijeme sama. Od svog dolaska u Tursku bila je u dvije javnosti poznate veze. Zadnju vezu s turskim poduzetnikom nedavno je prekinula.

Najpoznatiji stvarni par iz serije su glumci Okan Yalabik i Selma Ergec koji u “Sulejmanu Veličanstvenom” glume supružnike Ibrahim-pašu i sultanovu sestru Hatidže.

Vezu su počeli još tijekom snimanja prve sezone serije, tijekom 2011. godine, no u početku su ljubav skrivali od javnosti.

Nakon dva mjeseca ipak su obznanili da su par. Zajedno su izlazili na društvena dogašđanja, odlazili na odmore, imali brojne fotosessione, između ostalih i za poznati ženski časopis Marie Claire. Problemi u ljubavnom raju počeli su tijekom snimanja druge sezone, kada su i prekinuli vezu jer je Okan počeo često izlaziti, piti i živjeti poprilično razuzdanim životom, preko čega Selma jednostavno nije mogla prijeći i ljubavi je došao kraj.

Popularan lik u seriji je i kalfa Nigar, koju glumi Filiz Ahmet.

U potrazi za ljubavlju

Iako kaže da je zasad slobodna žena u potrazi za ljubavlju, napise iz turskih medija da je njezino srce osvojio Engin Günaydin, koji tumači lik Gul-age, nije željela demantirati, ali ni potvrditi, i na taj je način dala dovoljno prostora za daljnje pretpostavke o još jednoj ljubavi sa seta “Sulejmana Veličanstvenog”.

Ostali glumci iz serije većinom su u sretnim brakovima ili se za njihove ljubavne afere na setu ‘Sulejmana Veličanstvenog’ još nije do sada pročulo.

KOMENTARI