Igra Pokemon Unite stiže u julu, objavljen trailer

HomeTech & Gadgets

Igra Pokemon Unite stiže u julu, objavljen trailer

Prva žrtva Pokemona u BiH: Mladić pao i povrijedio glavu

Nova igra pod nazivom Pokemon Unite pojavit će se na tržištu u julu.

Pokemon Unite je baziran na timskoj igri, to je strategija pet na pet, koja je razvijena u saradnji s Tencentovom TiMi Studio Grupom. Igra će se prvobitno pojaviti na Nintendovoj ručnoj igraćoj konzoli Switch 21. jula ove godine, a na mobilnim uređajima se očekuje u septembru. Očekuje se da će biti dostupna za uređaje s operativnim sistemima iOS i Android.

Igra će podržavati cross-play između Switcha i mobilnih uređaja, a Pokemon Company je saopćio da će podržavati i cross-progression koji se može iskoristiti logiranjem s Pokemon Trainer Club nalogom ili Nintendo Accoutom na uređaje koji se namjeravaju koristiti za igranje.

Također, igra će u početku biti besplatna s opcionim mogućnostima kupovanja, uključujući valutu Aeos gems. Aeos novčići i tiketi će se dobijati tokom igranja igre, a oni mogu otključati kozmetičke i druge iteme. Postojat će i sezonski battle passovi tako da će gameri moći napredovati vremenom i dobijati nagrade. Aeos novčići će omogućiti kupovinu nagrada u battle passu za one koji ne žele trošiti vrijeme.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0