instant fap

Igraonica za djecu s područja pogođenim poplavama

Igraonica za djecu s područja pogođenim poplavama

U prostorijama Centra za izgradnju mira CIM Sanski Most (Banjalučka 2, zgrada Pošte) od danas 23.05.2014. godine počinje sa radom igraonica za djecu s područja pogođenim poplavama.

Igraonica će raditi u terminu 10:00 – 16:00 h a namijenjena je djeci uzrasta 4 – 6 godina. Ovu ideju su inicirali aktivisti i volonteri Centra za izgradnju mira s ciljem da se odrasli mogu više posvetiti aktivnostima čišćenje, sanacije i rekonstrukcije poplavljenih područja, i kako bi se djeci pružila psihološka, edukativna i socijalna podrška u trenucima prirodne nesreće. Za svu djecu obezbijeđena je hrana i piće za vrijeme trajanja igraonice, a više informacija možete dobiti od koordinatorice projekta Edine Rahmanović na broj telefona 061 740 272.

Općinski načelnik prim.dr. Mustafa Avdagić u ime građana Sanskog Mosta upućuje iskrenu zahvalnost g-dinu Vahidinu Omanoviću i svim aktivistima Centra za izgradnju mira na realizaciji ove ideje kao svesrdnoj pomoći stanovnicima Sanskog Mosta u njegovim najtežim trenucima u novijoj historiji.

KOMENTARI