III OLDTIMER RALLY SANA 2018 – Pogledajte impresivne fotografije

III OLDTIMER RALLY SANA 2018 – Pogledajte impresivne fotografije

Sportski pozdrav i hvala svima koji su na bilo koji način podržali prijateljsko druženje Oldtimer ljubitelja i uljepšali protekli sanski vikend.

Ovi ljepotani i njihovi ponosni vlasnici su osigurali jedinstveno druženje, pozitivnu energiju, moć sjećanja i vratili nas u neko puno bolje i iskrenije vrijeme.

Imali smo čast ugostiti jedinstvene pojedince, kao i predstavnike oldtimer klubova iz Travnika, Žepča, Tesnja, Prijedora, Gradiške, Laktaša, Dubice, ali i Ključa i Sanskog Mosta.

Ovogodišnjem Oldtimer skupu na Sani sa svojim unikatnim BMW-om odazvao se iz Hrvatske, iz Oldtimer kluba Ivanić grad, Drago Rogan, kojem se posebno zahvaljujemo na učešću. Legendarne i atraktivne bube su plijenile pažnju, a izuzetnu priču svog ljubimca posjeduje i Ljuban Cuk sa svojim Mercedesom 300 TD iz 1983. godine koji nam je stigao iz Dubice.

Posebna uspomena su emotivne reakcije publike koje ćemo zasigurno svi pamtiti. Kažu da tamo gdje ima osmijeha, ima i uspjeha. A za izuzetan trud i uspjeh dodijeljene su zahvalnice, kao i nagrade u 3 kategorije:

1. Pobjednik publike: Mercedes 220 SE, 1964., vlasnika Boska Trkulje iz Prijedora 2. Najstariji automobil: Mercedes Ponton 1954. vlasnika Nezira Maglica iz Žepča 3. Rekorder udaljenosti: VW Jetta 1983. Asima Memića iz Tešnja.

Čestitke svim učesnicima, sunčan pozdrav i jos jedno VELIKO hvala ispred Oldtimer Kluba 1912 & amk70. Vidimo se i naredne godine u istom terminu.

KOMENTARI