instant fap

Indijac se nije kupao 38 godina!

Mnogi ljudi ne mogu da zamisle dan bez barem jednog tuširanja, dok se Kailaš Sing (66), iz Indije, nije kupao 38 godina! Ali šta je to što je navelo ovog čovjeka da se odrekne ove dnevne rutine, tako svojstvene savremenom čoveku?

Kailaš je ovu odluku donio 1974. godine, nakon što se oženio, nadajući se da će mu ova odluka pomoći u namjeri da dobije sina. Glavni “krivac” za ovu ideju je sveštenik koji mu je garantovao toliko željenog sina, ukoliko ispoštuje njegov savijet da ne pere kosu i ne šiša se.

38 godina kasnije, Kailaš je vjerovatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu, sa dredovima dugim skoro dva metra. I da začinimo sve ovo ironijom: trenutno ima 7 kćerki i ni jednog sina!

Uprkos svom neuspjehu, on i dalje odbija da se kupa i kaže da samo rođenje sina može da ga natjera da se predomisli! Da li je moguće dobiti sina u 66. godini, sa ženom koja ima 60, ne znamo, ali vjerujemo u njegov uspeh.

Možda stvari ne bi bile toliko tragične da Kailaš živi u umjerenijoj klimatskoj zoni, i da njegov posao ne zahtjeva toliki fizički napor. Međutim, on živi u brdima blizu svetog grada Varanasi, dok je u opisu njegovog posla rad na temperaturi i do 47 stepeni.

Kao što i pretpostavljate, njegovoj ženi, Kalavati Devi, trebalo je mnogo vremena i truda da se navikne na njegov smrad. Ona tvrdi da je pokušala sve da ga odvrati od svog zavjeta, uključujući i prijetnje da neće spavati sa njim u istom krevetu, ali bi na kraju uvijek ona prva odustala.

Porodica je jednom pokušala da ga natjera da se okupa u obližnjoj rijeci, ali je on pobjegao govoreći da će radije umrijeti. Njegova kćerka ne može da razumije kako njen otac preživi ljeto, kada se ona kupa bar dva puta dnevno.

Ali ako ste pomislili da Kailaš ne vodi računa o ličnoj higijeni, prevarili ste se. Ovaj indijski farmer obavlja svako veče “vatreno kupanje” kako bi se riješio znoja. Ovo kupanje ne uključuje čišćenje tijela vatrom, već pušenje marihuane, molitvu bogu Šiva i igranje oko lomače. On vjeruje da je to dovoljno da se oslobodi neprijatnih mirisa, dok se porodica i komšije ne slažu sa tim.

Kailaš kaže da oni ne razumiju da je to božja volja, ne njegova, i da će se, ukoliko ne dobije sina, okupati tek u sljedećem životu. Trenutno vodom pere samo lice i ruke.

KOMENTARI