instant fap

inmedia.ba u par rečenica

inmedia.ba u par rečenica

1910633_895308387150325_1498014296276166509_ninmedia.ba je web portal orijentiran prije svega prema vijestima kroz sve aspekte života. Nastojimo tačno, objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

Naš je zadatak da vas kao čitaoce, povežemo i približimo sa raznim institucijama, njihovim predstavnicima, također i običnim ljudima, svakodnevnim i vanrednim događajima. Da vam dočaramo mnoge situacije bile one pozitivne ili negativne.

Vrijeme je da vam predstavimo državne institucije. Kako provode radno vrijeme opštinski uposlenici Sanskoga Mosta? Kako izgleda radni dan hrabrog vatrogasca, borbenog policajca? Koje slučajeve riješava socijalni rad? Da li velik broj građana namjerava da putuje van granica Bosne i Hercegovine, pa mu je potrebna pomoć uposlenih CIPSa? Sprječava li nedostatak novca rad Javnog preduzeća za komunalne djelatnosti? Kako vi kao građani ocjenujete odnos uposlenih do vas kao korisnika?

U narednom periodu ćemo uz njihovu suradnju, odgovoriti na mnoga zanimljiva pitanja.

KOMENTARI