instant fap

INTERVJU/KEMAL MALOVČIĆ: Moj seksualni život je odličan! Zdrav sam, hoće mi se, može mi se!

Prevario sam ženu stotinu puta i ona je to znala, pa što ne bih i opet. Dolazilo je do prekida, skoro i do razvoda. Znala je da će, ako ode, možda na još goru budalu naići i… što će joj sve to. Zna da joj se ja uvjek vraćam kući

Nako što se vratio iz Amerike neumorni, popularni i uvjek traženi Kemal Malovčić nastavio je sa nastupima u Njemačkoj.

– Moram da priznam da sam zadovoljan nastupima u Americi, ali to nije ni približno kao što je nekada bilo. Sve se promjenilo, pa i tamošnje posjete koncertima, ako se to tako uopšte nazvati može. Imao sam dva totalna promašaja, a neke kolege su stopostotne promašaje i to je užasno. Amerika, što se tiče posla za nas pjevače više uopšte ništa ne znači. Evropa je mnogo, mnogo bolja.

Mnogi kada krenu u Ameriku govore da idu na koncertnu turneju, a gdje ustvari pjevaju u Americi?

– Joj, to je baš dobro pitanje. Nije to nikakva turneja, zna se šta su koncerti u velikim dvoranama ili na stadionima, a u Americi se pjeva u kafanama, kafićima, restoranima i ponekad u dvoranama. Neki pjevaju u kafani sa šest stolova i onda kada se vrate i pričaju kako su pjevali u prepunom restoranu. Teško napuniti kafanu sa šest stolova.

U vrijeme kada si ti bio u Americi bilo je mnogo pjevača iz BiH koji su gostovali zbog utakmice BiH – Meksiko. Kako je ko prošao?

– Ja nisam bio ni na jednom koncertu svih tih pjevaca, ali narod priča i ništa se sakriti ne može, a priča je da su mnogi “pali na glavu”. Tu večer kada je bila utakmica u Čikagu skoro na svakom ćošku je neko gostovao. Enes Begović, Hanka i Tifa, Haris Džinović, ja i Emir Đulović, ma bio je to opšti haos!  Jedino je dobro prošao Enes jer mu je na nastup došao Džeko sa kompletnom ekipom, pa je zbog toga imao koliko-toliko dobru posjetu, a ovo sve ostalo nije vrijedno pomena, jer nije bilo onako kao se očekivalo.

Mnoge kolege pitaju se koliko imaš godina i što ne odeš sa scene?

– Znaju oni koliko ja imam godina. Ja im smetam što dobro radim, posla imam i previše. Ja zaista ne bih trebao više da pjevam jer sam, kako finansijski tako i stambeno, do kraja života osiguran, pa će da ostane i za moju djecu. Ja sam zaradio i penziju, ništa mi ne treba, ali narod me traži, voli i hoće da im pjevam. Oni koji misle da ja ne bih trebao više da pjevam neka se pozabave malo sobom – možda oni ne bi trebali da pjevaju. Sve te napuhane zvijezde prodaju u Americi po tridesetak karata, a neki od njih imaju tu sreću što, kada krenu u Ameriku, kupe povratnu avionsku kartu, jer od zarade pjevanjem u Americi, to sebi nebi mogli kupiti.

Da li se bojiš starosti?

– Sve u svoje vrijeme, ne bi valjalo da čovjek ne stari ili da ne ostari. Pjevat ću sve dok me narod traži, a to će još potrajati.

Da li se još uvjek oko tebe okupljaju žene i nude ljubavnu vezu ili seks?

– Ma, lijepih i mladih žena ima uvjek oko mene, a koji je razlog, vjeruj mi da ne znam. Možda su čuli da sam nekada bio veliki ženskaroš, pa hoće da to provjere. Ali, ja sam čovjek u godinama, volim taj neki svoj mirni život, ali moram da priznam da je moj seksualni život odličan! Zdrav sam, hoće mi se, može mi se!

 Kad bi ti se pružila prilika da li bi prevario suprugu?

– A, zašto da ne? I do sada sam je prevario stotinu puta, pa što ne bih i opet kada bi se ukazala dobra i zgodna prilika.

Da li je ona znala za tvoje prevare?

– Naravno da je znala. Dolazilo je do prekida, skoro i do razvoda, ali opet mi se vraćala. Znala je da će, ako ode, možda na još goru budalu naići i… što će joj sve to. Zna da joj se ja uvjek vraćam kući.

Ljeto je tu, gdje ćeš i kako ćeš ga provesti?

– Radit ću još do ramazana, a onda ću da postim, boravit ću  malo u Bosni, malo u Beču, taj mjesec ramazana iskoristit ću da snimim i jednu novu pjesmu i to će biti Bajramski poklon mojim vjernim fanovima.

Expressmag/DEPO PORTAL – BLIN/a.k.

KOMENTARI