instant fap

Ivan Rakitić donirao semafor Radniku iz Bijeljine

Ivan Rakitić donirao semafor Radniku iz Bijeljine

Ekipa koja se bori za nastupe u Evropi, Radnik nema najosnovnije uslove na Gradskom stadionu, a ta vijest je očigledno stigla i do Barcelone, tačnije do ušiju Ivana Raktića koji je odlučio poduzeti nešto po tom pitanju.

Naime, prvotimac Barcelone i reprezentacije Hrvatske odlučio je donirati semafor koji ispunjava evropske uslove, što je objavljeno i na zvaničnoj Facebook prezentaciji kluba.

Ovim potezom, tim na čijem čelu se nalazi Mladen Krstajić, nekadašnji saigrač Rakitića u Schalkeu pokazuje da ima visoke ambicije za ovu, ali i narednu sezonu.

“Gradski stadion u Bijeljini će uskoro dobiti novi semafor, koji ispunjava sve evropske standarde. Sponzor je ni manje ni više nego prvotimac Barselone i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Hvala ti, majstore!

PS. Fotografija je od pre nekoliko godina, dok su Rakitić i predsednik našeg kluba Mladen Krstajić bili saigrači u nemačkom Šalkeu. Na fotografiji se takođe nalazi i inicijator ove ideje Petar Stević”, stoji u Facebook statusu FK Radnik Bijeljina.

KOMENTARI