Iz srušene kuće u Petrinji spasio samo grb Liverpoola

HomeVijestiRegion

Iz srušene kuće u Petrinji spasio samo grb Liverpoola

Novi snažniji zemljotres u Hercegovini, epicentar ponovo kod Stoca

Inžinjer radiologije iz Petrinje – Bruno Lukačević, dospio je u centar hrvatske javnosti nakon što je u izjavi za RTL rekao da je iz srušene kuće uz nekoliko stvari uspio spasiti grb Liverpoola.

Tamošnji mediji pišu da je Bruno nedavno digao kredit i tim novcem renovirao stan, no sve što je napravio nažalost je nestalo u snažnom zemljotresu koji je nedavno pogodio ovo mjesto.

Kako kaže, nakon zemljotresa mu je samo bilo na pameti da uđe u stan i uzme nešto robe te znak Liverpoola koji je bio na posebnom mjestu.

“Nakon zemljotresa samo sam razmišljao i želio uletjeti u svoj stan, uzeti nešto robe i ovaj znak koji je imao posebno mjestu u mom domu i taj znak mi znači jako puno, kao i svim navijačima Liverpoola. Bio mi je to stesan trenutak, znao sam da zgrada još neće dugo stajati i samo mi je bilo na pameti da uzmem nešto robe i ovaj znak”, rekao je za Lukačević za RTL.

Ističe da se trenutno nalazi s porodicom u jednom stanu u Zagrebu te da ne zna kakva ga budućnost očekuje. 

“Bio je to stresan trenutak, znao sam da nemam puno vremena da spasim stvari iz stana. Trenutno se s obitelji nalazim u jednom stanu u Zagrebu koji su mi ustupili kolege s posla”, rekao je Bruno. 

Njegova priča ubrzo se proširila i među navijačima Liverpoola s ovih prostora, a mnogi od njih pokrenuli su akciju pomoći, posebno iz razloga što Bruno radi na Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu te je posljednjih mjeseci vodio i veliku bitku s koronavirusom.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: