instant fap

Izbačen sa Olimpijade jer je spavao sa vlastitom ženom

Bivši svjetski prvak Kim Collins izbačen je iz olimpijskog tima Sveti Kristofer i Nevis uoči zagrijavanja za trku na 100 metara jer je noć proveo sa vlastitom ženom u londonskom hotelu.

Glasongovornik reprezentacije Sveti Kristofor i Nevis Lester Hanley rekao je da Collins neće nastupiti u trci zbog narušavanja timske discipline i napuštanja olimpijskog sela.

Kao odgovor na ovu kaznu Collins je na svom Twitter profilu napisao: “Čak i muškarci u zatvoru mogu vidjeti svoje žene”, dodavši kako se vjerovatno oprašta od reprezentacije:

“Oni koji su me vidjeli kako trčim u Meksiku, vjerovatno su me gledali posljednji put. To je bio zadnji put da sam nastupio za reprezentaciju.”

U izjavi za Radio 5 Collins je rekao da je vrlo ljut zbog svega što se desilo:

“Vjerovatno bih imao više sreće da sam otišao sa nekom drugom djevojkom i vratio se na vrijeme. Oni od mene traže da napustim svoju ženu…to se neće desiti. Tužan je način na koji se sve završilo”, kazao je on.

Collins je osvojio naslov svjetskog prvaka 2003. godine, a ovo su mu trebale biti pete olimpijske igre na kojima bi nastupio. Na ceremoniji otvaranja nosio je zastavu svoje zemlje.

Ipak, kako sada stvari stoje, moguće je da se kazna odnosi samo na trku na 100 metara, te će vjerovatno nastupiti u trkama na 200 metara i štafeti 4×100 metara.

KOMENTARI