instant fap

Izraelski vojnik snimljen kako nogom udara 9-godišnjeg palestinskog dječaka

Raed Abu Rimle, koji je snimio incident, poslije je za list Yedioth Ahronoth kazao kako je čuo vrištanje te je vidio kako vojnik udara dječaka u trbuh. Kad su ga policajci pustili, otišao je do dječaka koji je bio “toliko uplašen da se popišao u gaće”

Na svjetlo dana je isplivala još jedna skandalozna snimka koja pokazuje brutalnost izraelske vojske pri ophođenju s Palestincima. Ovog puta se na piku “hrabrih” vojnika našao ni manje ni više nego 9-godišnji dječak. Nema sumnje – velika prijetnja po sigurnost države Izrael.

Snimku je iz svog doma napravio i objavio  Raed Abu Rimle iz izraelske organizacije za ljudska prava B'Tselem. Na njoj se jasno vidi kako pripadnik izraelske vojne granične policije nogom udara dječaka, dok ga drugi vojnik drži i vuče po cesti. Incident se dogodio 29. juna u području H2 u gradu Hebronu na Zapadnoj obali.

Dječak Abd a-Rahman Burqan sa svojom obitelji živi pokraj parkirališta kojeg za svoja vozila koristi izraelska vojska. Snimka pokazuje kako je vojnik doslovno vrebao iza ugla i zaskočio dječaka koji je tuda šetao. Uhvatio ga je za ruku i pitao: “Zašto praviš probleme?”. Zatim ga je počeo vući po podu, dok je dječak vrištao od bola. Tada na scenu stupa i drugi vojnik koji nogom udara dječaka, nakon čega ga prvi vojnik pušta, prenosi Index.hr.

Raed Abu Rimle, koji je snimio incident, poslije je za list Yedioth Ahronoth kazao kako je čuo vrištanje te je vidio kako vojnik udara dječaka u trbuh. Kad su ga policajci pustili, otišao je do dječaka koji je bio “toliko uplašen da se popišao u gaće”.

Granična policija objavila je izjavu u kojoj navode kako izražavaju žaljenje zbog incidenta te osuđuju ponašanje policajaca. “Važno je znati kako ovo predstavlja izniman incident koji ne predstavlja ekstenzivne borbene aktivnosti granične policije niti principe sigurnosti države Izrael”, nadalje stoji u izjavi.

KOMENTARI