JADNO Jedan od najgledanijih videa u BiH: Mrtav pijan Baka Prase se miri s curom

HomeMagazin

JADNO Jedan od najgledanijih videa u BiH: Mrtav pijan Baka Prase se miri s curom

Baka Prase pušten nakon saslušanja, tužilaštvo će ispitati sve umiješane

Baka Prse, srbijanski influecer, kojeg prati preko milion ljudi ima novi video na video je za 24 sata pregledan više od 1.5 milijuna puta, ali pregledi nisu ono što je Baki Prasetu donijelo najveću zaradu. Naime, tijekom live emitiranja druženja s bivšom curom Anjom u kojemu su pili alkohol, Baka Prase od svojih je pratitelja dobio više od 8000 eura.

Dakle, YouTube zvijezda je pred kamere dovela (navodno bivšu) curu, pokrenula doniranje i za pet sati zaradila više od 8000 eura koje su im poslali pratitelji u različitim iznosima. Baka Prase je na početku videa najavio da će on i djevojka piti na svakih 250 skupljenih eura, a na kraju su obznanili da su se pomirili.vom YouTube kanalu.

U stvari, riječ je o liveu koji je organizirao sa svojom bivšom djevojkom, Anjom Bijelić iz Doboja, u kojem su pili i mirili se nakon navodnog prekida.

Video je za 24 sata pregledan više od 1.5 milijuna puta, ali pregledi nisu ono što je Baki Prasetu donijelo najveću zaradu. Naime, tijekom live emitiranja druženja s bivšom curom Anjom u kojemu su pili alkohol, Baka Prase od svojih je pratitelja dobio više od 8000 eura.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0