instant fap

Jakupović: Nikoga ne podcjenujemo, ali želimo povratak u Premijer ligu

Jakupović: Nikoga ne podcjenujemo, ali želimo povratak u Premijer ligu

Ekipa velikana iz Platonove nakon silnih problema koje je imala zbog čega je izbačena iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, krenula je odlično u novu sezonu Prve lige Republike Srpske, i sigurno je da su prvi kandidat za povratak u elitni rang bh.fudbala.

Sjajan u jučerašnjem susretu bio je Demir Jakupović, koji je postigao dva gola, te tako nastavio dobru formu iz prošle sezone kada je bio prvi strijelac lige Republike Srpske, ali u dresu Rudara iz Prijedora.

Dan nakon pobjede nad ekipom Rudara iz Prijedora, za SportSport.ba podijelio je svoje impresije, te prokomentarisao dosadašnji dio prvenstva.

“Znali smo da smo kvalitetnija i bolja ekipa od gostiju iz Prijedora. Međutim, nikoga ne podcjenjujemo u ovog ligi i moramo u svaku utakmicu krenuti maksimalno agresivno i borbeno od prvog sudijskog zvižduka. Tako smo se postavili u jučerašnjoj utakmici, što je donijelo rezultat. Već smo zaboravili ovu pobjedu okrećemo se idućem susretu u Modriči, gdje želimo prvu pobjedu u gostima za nastavak dobre serije rezultata”, rekao je Jakupović te dodao:

“Što se tiče mojih golova, uspio sam da zabijem dva, što me izuzetno raduje. Hvala mom timu i mojim suigračima koji su me jednostavno pronašli pravim loptama u pravom trenutku. Prošle sezone sam bio prvi strijelac Prve lige Republike Srpske, a imam želju da to pokušam i da ostvarim i ove sezone”, završio je Jakupović.

KOMENTARI