instant fap

Japanac biciklom prešao skoro 20.000 kilometara pa mu ga ukrali u Beogradu

NAKON što je na putu oko svijeta, japanski avanturist nije mogao ni pretpostaviti da će mu bicikl biti ukraden u Beogradu. Dok je boravio u shopping centru Ušće, uredno privezani bicikl Panasonic mu je ukraden.

 

Japanac je na put oko svijeta krenuo iz Južnoafričke Republike i do sada prešao blizu 20.000 kilometara. Najveću neugodnost doživio je u Beogradu gdje mu je ukraden bicikl prije deset dana.

Kamere su snimile kradljivca

U shopping centru je proveo samo dvadesetak minuta, a kada je izašao, bicikla nije bilo. “Odmah sam krađu prijavio policiji, a o ovom neugodnom događaju obavijestio sam i japansku ambasadu”, rekao je za srpske medije. Riječ je o crnom biciklu marke Panasonic koji se, kako kaže, može kupiti samo u Japanu. U Beogradu će ostati nekoliko tjedana u nadi da će mu bicikl biti pronađen.

U međuvremenu je na svom Facebook profilu objavio da je od policije saznao da su sigurnosne kamere snimile lopova i da je riječ o čovjeku koji je od ranije poznat policiji.

“To ne znači da ću odmah dobiti svoj bicikl nazad, ali se svakako nadam. Policija i japanska ambasada su stalno u kontaktu, a u hostelu gdje sam odsjeo su vrlo pažljivi prema meni, što jako cijenim”, napisao je na Facebooku.

KOMENTARI