Japodski otoci – čudesno mjesto koje morate posjetiti

Homeinmedia danas

Japodski otoci – čudesno mjesto koje morate posjetiti

U Bihaću uhapšen muškarac koji živi u vanbračnoj zajednici s maloljetnicom

Japodski otoci su smješteni na rijeci Uni i nalaze se blizini Bihaća u Bosni i Hercegovini. Bihać je inače od Zagreba udaljen malo više od 150 km. Otoci su sastavljeni su od pet riječnih otočića koji su povezani drvenim mostovima. Smatra se kako će tek postati prava turistička atrakcija. Kada ih pogledate iz zraka, imaju oblik srca. Turistički centar Japodski otoci sastoji se od restorana, beach bara i velikog prostora za kampiranje. Ovdje možete uživati u raftingu, biciklizmu, različim sportovima ili jednostavno u šetnji uz pogled na nestvarno lijepu prirodu. U nastavku smo izdvojili više detalja o ovoj zanimljivoj lokaciji.

Smještaj

Prvi korak organiziranja putovanja ili izleta je naravno pronalazak odgovarajućeg smještaja. Japodski otoci nude za svakog nešto te tako imate nekoliko mogućnosti: drvene bungalove, kućice na drvetu ili vlastiti šator. Prošle godine je izgrađena i prozirna kupola iz koje se pruža najljepši pogled na netaknutu prirodu i u kratkom je vremenu postala prava atrakcija.

Ponekad su riječi doista suvišne jer ovakvu prirodnu ljepotu mogu dočarati samo fotografije. Zato vas prepuštemo uživanju u istim. Vjerujemo kako ćete poslije gledanja istih zaključiti da je ovo savršena destinacija za vaše sljedeće putovanje, naravno ako ste zaljubljenik u prirodu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0