instant fap

Jeremić opet divlja na Twitteru i izaziva zgražanje

Jeremić opet divlja na Twitteru i izaziva zgražanje

Još malo ostalo do kraja posta… :)’, objavio je predsjednik Generalne skupštine UN-a i bivši šef srpske diplomacije Vuk Jeremić na Twitteru uz link na fotografiju praseta kojega dijele sati od preobražaja u pečenku.

Definitivno jedan od najzanimljivijih ljudi za praćenje na Twitteru je trenutačni predsjednik Generalne skupštine Ujedinjenih naroda Vuk Jeremić.

Nakon što je zabavljao i frapirao prijetnjama i lažima da je upravo on sazvao konferenciju tog tijela zbog presuda Anti Gotovini i Mladenu Markaču, iako je bila ranije sazvana nevezano za njih, i nakon što je usporedio Srbe s Tolkienovim Hobitima, ponovno “tjera” svoje sljedbenike na Twitteru da ga “retvitaju”.

Pečenje

Jeremić se, naime, odmara u Washingtonu, pa je odlučio podijeliti par fotografija s božićnih praznika. Među njima i praseta nabijenog na ražanj, koje čeka pečenje uz komentar: “Još malo ostalo do kraja posta… :).” I onda kreću komentari, najprije prijateljski, u kojima ga pitaju zašto to već nije ispečeno.

Vuk Jeremić odgovara: “Noćas ćemo, da bude spremno za sutra…”

Kofi Annan

“Strašno. Ne priliči vašoj funkciji iako priliči vašoj glavi”, navodi se u drugom komentaru, ali Jeremić se ne da smesti: “I mi predsjednici Generalne skupštine smo ljudi… Nećeš vjerovati, ali to je jedan od razloga zašto su me izabrali.”

“Moguće, nego, nisam viđao slične fotografije kod Kofija Annana pa sam iznenađen… Hoćete reći da ste izabrani zato što poštujete mrtve životinje na Tw. Zanimljiva teorija”, uzvraća mu ovaj.

“Bilo je i kod njega nešto slično, siguran sam, ali tada nije bilo Twittera… 🙂 Mijenjaju se vremena”, odgovara šef Generalne skupštine.

“Nije, on je jedan gospodin”, odgovara mu pratitelj na Twitteru. A onda se javlja treći, s dobronamjernom molbom:

‘I mi čobani imamo dušu…’

“Vratite se u Srbiju, što ste duže izvan nje, postajete veći čoban. Ili ste to bili i ovdje? Homesickness čudno utječe na vas?!”

“I mi čobani imamo dušu…”, brani se Jeremić.

A onda još jedan kritičan.

“Svaka čast, gastarbajter bez osnovne škole bi nas bolje predstavio svijetu”, piše sljedeći sudionik rasprave. Jeremić mu uzvraća: “Hvala na brizi, ali mislim da možete mirno spavati… Dosta dobro stojimo u UN-u, vjerujte mi na riječ.”

Budući da je rasprava počela prije samo desetak sati, za očekivati je da će se nastaviti i tijekom cijelog pravoslavnog Božića. (net.hr)

KOMENTARI