instant fap
NaslovnicaMagazin

John Travolta milovao masera po spolovilu?

John Travolta milovao masera po spolovilu?

Maser, koji ne želi otkriti identitet, tuži Johna Travoltu zbog seksualnog uznemiravanja. Prema maserovim tvrdnjama Travolta ga je milovao po nozi i spolovilu te je masturbirao pred njim.

Glumac je masera našao preko oglasnika, a sastali su se 16. januara u jednom bungalovu. U tužbi se navodi kako se Travolta tada skinuo pred maserom, pa zatim dodirivao njegove genitalije.

Danas 58-godišnja zvijezda filma Briljantin tada se navodno ispričao zbog svog ponašanja, ali ubrzo nakon toga predložio je da maser i on zajedno imaju seks sa jednom holivudskom starletom. Travolta je maseru navodno i priznao da je došao do ovdje gdje je danas zahvaljujući seksualnim uslugama koje je morao pružati na početku svoje karijere.

Na kraju tužbe, kojom maser potražuje dva miliona dolara za pretrpljene duševne boli, isti priznaje kako je na kraju ovog tretmana od Travolte zatražio da ga odveze na isto mjesto gdje su se sastali, ali i da mu plati 800 dolara, što je duplo više od prvotbitno dogovorenog honorara.

Naravno, na sve ovo promptno su se oglasili i Travoltini odvjetnici koji su u svom opsežnom elaboratu napomenuli kako se glumac u navedeno vrijeme uopće nije nalazio u Kaliforniji. ‘Ova je tužba prepuna izmišljotina’, kazao je Travoltin glasnogovornik.

‘Nijedan od događaja navedenih u tužbi nisu se dogodili i riječ je o bezličnoj laži masera koji čak ne želi otkriti svoj identitet. Ovo je tek bijedni pokušaj da se dokopa svojih 15 minuta slave. Travolta će nakon dokazivanja svoje nevinosti podići protutužbu protiv masera zbog zlonamjernih i neistinitih optužbi’, najavio je glumčev glasnogovornik.

KOMENTARI