instant fap

Juniori Podgrmeča igraju finale Kupa

Juniori Podgrmeča igraju finale Kupa

Pred juniorima Podgrmeča sutra su novi takmičarski izazovi. Mladi sanski nogometaši se u finalnoj utakmici Kup-a USK sastaju sa svojim vršnjacima iz bihaćkog Jedinstva. Juniori Nogometnog kluba „Podgrmeč“ iz Sanskog Mosta sutra igraju veliku utakmicu.

Mladi sanski nogometaši se u finalu Kupa USK za sezonu 2019. / 2020. godine sastaju sa svojim vršnjacima iz bihaćkog Jedinstva. Ova utakmica je bila najavljena za nedjelju, 9. augusta, ali došlo je do pomjeranja termina i ovaj susret će se odigrati sutra na Gradskom stadionu u Velikoj Kladuši sa početkom u 15:30 sati. Pomenimo, sanski juniori su se u finale ovog velikog takmičenja plasirali nakon što su u proteklu srijedu na gostujućem terenu rezultatom 1:3 pobijedili ekipu Krajine iz Cazina.

Inače, ovo je treći put za redom da se juniori Podgrmeča plasiraju u finale ovog važnog takmičenja. 2018. godine bili su osvajači Kupa USK i plasirali su se u završnicu Kupa F BIH, gdje su poraženi od premijerligaša Širokog Brijega. U 2019. godini su poraženi od juniora bihaćkog Jedinstva sa kojim će se ponovo sastati i ove godine u finalu.

Trener juniora Podgrmeča Rufad Hromalić kaže da je atmosfera u ekipi dobra, svi se vesele finalu i obećavaju ponovo dobru igru. Mi juniorima Podgrmeča samo možemo poželjeti sreću u finalnoj utakmici i slobodno reći, da su oni bez obzira na rezultat protiv Jedinstva, već ostvarili uspjeh i treba im čestitati.

KOMENTARI