instant fap

Kad bi barem muškarci napokon naučili ovo o ženama

Evo popisa nekih od njih:

Ponekad bi radije spavale same
Suprotno uvriježenom mišljenju da žene uvijek žele nekoga pored sebe, maziti se i držati ga za ruku, nekada jednostavno žele spavati same – možda se moraju rano ujutro probuditi, možda im nije do intimnosti, možda jednostavno malo žele samoću…

Vole udobne grudnjake
Većina žena u svojoj tjednoj rotaciji možda ima četiri do pet grudnjaka. I činjenica je da nijedan od njih nije ništa posebno seksi. U pravilu su neprivlačni, udobni i pružaju ono što je i namjena grudnjaka, dobru potporu. Seksi, čipkasti, prozirni grudnjaci nisu omiljena odjeća većine žena.

Što dulje izlazite, žene manje depiliraju noge
Dani kada su noge uvijek glatke i mekane s vremenom će se prorijediti. Stoga uživajte dok možete. Nije da će se žene zapustiti, nego će ipak sačekati neko vrijeme između dvije depilacije kako bi dopustile dlakama da izrastu.

Ponekad su neraspoložene bez nekog razloga
I ne radi se o onim danima u mjesecu. Ili nečem drugom. Jednostavno nisu raspoložene i ne pitajte dalje. Ženske emocije su ponekad komplicirane i nisu uvijek uvjetovane hormonima.

Očekuju čestitku s poklonom
Naravno da su sretne kada se partner potrudi, no bilo bi im puno draže da uz poklon dobiju još nekoliko rečenica na kartici, onako od srca.

Nisu one vaše mame
Nisu tu da bi kupile rublje i šalice za muškarcima, kao što su to, možda, radile žene koje su vas odgojile.

Uvijek žele još pola deserta
Bez obzira koliko su pojele i koliko su site, kada pitaju mogu li dobiti samo griz, ustvari žele bar pola deserta.

Prosuđivat će i vas i sebe prema ženama s kojima ste bili
Ako ste hodali s manje privlačnim ženama, zapitat će se o vašoj prosudbi, a ukoliko ste izlazili sa super vitkim modelima, koji se bave humanitarnim radom, zapitat će se što vidite u njima. Ali će biti nekako ponosne zato što su vas baš one na kraju dobile.

Primjećuju kroj muških traperica
Bilo da se radi o skinny jeansu, boot cut jeansu, ravnom kroju, primijetit će ih i donijeti zaključak, čak i ako ne žele imati predrasude.

Žele da izgledate dobro, ali ne previše skockano
Naravno da žele da izgledate frajerski, dotjerano, ali onako muški i ne pretjerano. Nešto u stilu – super sam, ali nisam se previše trudio.

Žele da napravite prvi korak
Vole pametne i inteligentne muškarce koji će prepoznati kada se žena interesira za njih, koji se ne ustručavaju prići i imaju dovoljno samopouzdanja.

KOMENTARI