Kakav poklon, kakve uspomene: Aguero mu da džipa, nekoliko dana kasnije on uradi (ne)realan potez

HomeSport

Kakav poklon, kakve uspomene: Aguero mu da džipa, nekoliko dana kasnije on uradi (ne)realan potez

Aguero nije ni otišao kako treba, a Manchester City ga je već žestoko ponizio

Scena u kojoj Sergio Aguero daje ključeve i poklanja skupocjenog džipa jednom od uposlenika Manchester Cityja je obišla svijet.

Aguero je dres Manchester Cityja nosio duže od deset godina. Otišao je kao legenda i kao znak zahvlanosti prilikom oproštaja odlučio je da bude ljubazan prema svim klupskim zaposlenicima.

Sada već bivša desetka građana je svakom zaposlonem poklonila skupocjeni sat Tag Heuer čija se vrijednost kreće izmežu 1300 i 1800 eura.

Jedan od sretnika je dobio i Aguerovog džipa. U pitanju je Range Roger Evoque iz 2016. godine. Dobio ga je Ally Marland, ekonom Građana.

Marland se Agueru zahvalio dirljivim riječima: “Tresem se. Svaki dan ću se voziti u Range Roveru. Šta drugo da kažem?! Nikad ti ovo neću zaboraviti.”

Međutim, nekoliko dana kasnije ove riječi su se potpuno okrenuli protiv Marlanda jer je uradio (ne)realan potez – Range Rovera je stavio na prodaju!

Marland i njegova supruga Nicky već imaju vozila i zbgo toga su odlučil da džipa, kojeg je inače Aguero nedavno kupio, prodaju putem interneta.

Njihova namjera je da auto prodaju za 30-ak hiljada eura. Dio novca će pokloniti u dobrotvorne svrhe jednoj od bolnica u regiji Lancashire, piše The Sun.

Argentinski napadač je Range Rovera kupio nedavno, prešao je svega 17.000 kilometara, a Marland i njegova supruga su odlučili da ga prodaju po nižoj cijeni kao inače.

Namjera im je da vozilo bude prodato što prije, a ako ništa dio poklona kojeg su dobili od legende Građana će pokloniti u dobrotvorne svrhe.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: