instant fap

Kako bih zaprosio djevojku svojih SNOVA, napravio sam film koji govori o našoj LJUBAVI i…

Novinar NY Timesa snimio je trailer o ljubavnoj vezi sa svojom djevojkom i odveo je u kino. Nicki Dugan u prvi tren pomislila je da je riječ o običnom traileru koji se počeo prikazivati na velikom ekranu malog kina u koje je došla pogledati film sa svojim momkom i roditeljima. POGLEDAJTE VIDEO!

Nakon nekoliko kadrova shvatila je da je priča neodoljivo podsjeća na vlastitu ljubavnu vezu s novinarom New York Timesa.

Nije se prevarila. Njezin jemomak David Pogue, koji inače pokriva područje tehnologije, snimio kratki najavni film inspiriran vezom s producenticom iz Silikonske doline. Nagovorio je kinooperatera u ljetovalištu da prije filma na koji ju je poveo s njezinim i svojim roditeljima puste njegovo malo remek-djelo. U biljku je skrio kameru i snimio njezinu reakciju.

Suze, smijeh i nevjerica vide se na licu mlade Nicki Dugan kad shvati da je film o njoj, a na kraju je David Pogue ustao, kleknuo i zaprosio ju jednostavnim riječima:

– Nicki, nikad nisam upoznao nekoga tko je toliko nesebičan, toliko prekrasan, pametan i zabavan kao što si ti. Neću dopustiti da mi isklizneš iz naručja – kazao joj je dodajući kako je njegov san da mu postane ženom i da bude uz njega do kraja života.

KOMENTARI