instant fap

Kako je Rodney završio u političkoj kampanji

KAKO Novosađani svog gradonačelnika Igora Pavličića “od milja” nazivaju Rodney prema liku iz britanskih “Mućki”, u novoj političkoj kampanji iskoristili su sliku Nicholasa Lyndhursta, koji je Rodneyja Trottera utjelovio u seriji, kako bi osramotili gtradonačelnika.

Naime, prema pisanju Nezavisnih novina, Novi Sad je po širom centru prekriven plakatima na kojima piše “Gotov je!” zajedno s likom Rodneyja iz serije. Time su nepoznati autori htjeli podsjetiti kako opozicija i dio koalicijskih partnera gradonačelnika žele njegovu političku smjenu.
Sam gradonačelnik nakon ovoga izjavio je medijima kako je njegova obitelj zbog prijetnji morala odseliti iz Novog Sada. “Morao sam obitelj poslati iz Novog Sada da ne bi dijelili svu tu brigu i zabrinutost. Novi Sad to ne zaslužuje i to se nikada nije događalo u našem gradu. Uvjeren sam da će građani prepoznati one koji se služe takvim metodama”, rekao je te dodao: “Više od mjesec dana traje ne samo politički pritisak, već i prijetnje, a stvara se atmosfera linča u kojoj se ne može ni raditi ni funkcionirati”.

Zanimljivo je istaknuti kako je ova vijest završila i u britanskim medijima pa je tako Daily Mail objavio priču pod naslovom “Rodney Trotter iz serije ‘Mućke’ iskorišten u bizarnoj srpskoj izbornoj kampanji kako bi se osramotio političar”.

KOMENTARI