instant fap
NaslovnicaNaše priče

Kako unaprijediti turizam u Sanskom Mostu?

Kako unaprijediti turizam u Sanskom Mostu?

Živimo u vremenu kada čovjek ima sve manje vremena za sebe, za svoju obitelj, za svoje zdravlje. Žureći svakodnevno neki radi stjecanja materijalnih dobara, drugi radi stjecanja dobara nužnih za goli opstanak, zaboravljamo da smo samo mala ljudska bića, ograničenih dometa, kojima treba ljubav, pažnja.

Ne trebamo prodavati samo sunce, pizze, capuccina i kineske suvenire.
Budimo originalni, izvorni.

Svakom turistu treba omogućiti da se kotrlja niz proplanke i sjeti se da su nekad davno bili djeca, kojima novac nije ništa značio.

Našim turistima trebamo pokazati našu kulturu i tradiciju.

Počastiti ih pečenim kestenima, našim vrganjima, divljim jagodama, malinama i kupinama.

Našim turistima trebamo pokazati da postoji mjesto na svijetu gdje te budi pjev pjevca i pjev ptica, umjesto buke tramvaja, brzih vlakova, pokazati da postoji mjesto gdje cijeli dan radiš na suncu i polju, a ne pod neonskim svjetlom i na kraju pojedeš topao kruh iz krušne peći i podsjetiš se da se kruh peče iz brašna i pšenice koji raste na plodnoj oranici, da se predivno vrhnje i sir proizvodi od mlijeka naših mirnih kravica, a ne da raste u tržnim centrima, da se divni pekmezi rade od našim kupina, malina, šipka, šljiva i dr. koji rastu uz obronke naših šuma.

Šaljite nam vaše ideje na [email protected]

Uskoro web stranica koja će nam pokazati sve najbolje od Sanskog Mosta.

Vezano

Najbolje od Sanskog Mosta

KOMENTARI