instant fap

Kako uštedjeti na cipelama?

Želite uštedjeti na cipelama? Internetska stranica Bundle.com nudi nekoliko korisnih savjeta, prenosi Business.hr.

Pregledaje svoju garderobu

Prije nego što krenete u potragu za savršenim cipelama proučite odjevne kombinacije uz koje bi ih trebali nositi i u kojim prigodama.

Obratite pozornost na kvalitetu i udobnost

Više pari loše izrađenih cipela bi vas moglo koštati više nego jedan par kvalitetnih. Prije nego što platitie račun i odete iz trgovine provjerite šavove, kvalitetu materijala i stabilnost potpetice. Svaki put prohodajte nekoliko minuta u cipelama da vidite koliko su udobne.

Kupujte preko interneta i na rasprodajama

Mnoge stranice danas nude online kupovinu po povoljnijim cijenama, ali ako je moguće dobro je otići u trgovinu i isprobati cipele da vidite odgovaraju li vam. Krajem sezone trgovci imaju običaj snižavati cijene i tad je najbolje vrijeme za kupovinu klasičnih modela koji sporije izlaze iz mode.

Održavajte svoje cipele

Kako bi produžili vijek trajanja svojim cipelema morate ih redovito održavati, a to znači da ih svaki put prije nego što ih pospremite u ormar trebate očistiti, a kožnu obuću obavezno namazati kremama koje su za to namijenjene. Također, u obuću koja je još vlažna možete staviti sodu bikarbonu ili stare novine koje će upiti vlagu.

Sam svoj majstor

Ne treba puno muke kako bi svojim starim cipelama dali novi izgled. Iskoristite stari nakit koji više ne upotrebljavate i stvorite jedinstvenu obuću te pri tom uštedite novac.

KOMENTARI