instant fap

Kakvo će vrijeme biti u narednim danima

Kakvo će vrijeme biti u narednim danima

Danas će u centralnim i istočnim područjima Bosne preovladavati umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu oblačnosti. U drugom dijelu poslijepodneva porast naoblake sa sjeverozapada. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 12 do 18, na jugu od 19 do 23 °C. U Sarajevuumjereno ili pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura oko 15 °C.

Utorak: U Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje i do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje od 17 do 23 stepena.

Srijeda: U Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje i do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu zemlje od 19 do 24 stepena, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

KOMENTARI