instant fap

Kamber na slobodi, uzgaja paradajz..

Kamber na slobodi, uzgaja paradajz..

Poštovani sugrađani, dragi simpatizeri i članovi SDA. 

Svjedoci ste svakodnevnih neistina i laži koje se plasiraju na društvenim mrežama. Svjedoci ste i moje šutnje i nereagiranja na sve te neistine.

Svjedoci ste da je sinoć na nekoliko portala i fb-stranica objavljena informacija kako u Sanskom Mostu traje nekakva istražna akcija, zbog tobožnjih „brojnih malverzacija“. A ja opet tradicionalno glavni „malverzant“.

Svjedoci ste da sam prije nekoliko mjeseci i sam tražio od tužilaštva da se provede istraga kako bi se eventualno utvrdile bilo kakve i bilo čije nezakonitosti. A ja vam sada svjedočim da su informativni izvori ove tobožnje „istražne“ akcije Mujo i Hozan. Svjedočit ću vam to i presretnutim razgovorima i postovima na zatvorenim grupama. I tada će vam sve biti jasno. Tko je ove informativno propagandne aktivnosti naručio i platio, a tko su službena lica koja su uzela novac da ih provedu u djelo? I to ću vam svjedočiti dokazima, a ne pričom. 

Svjedoci ste da je i državno tužilaštvo koje je jedino i nadležno istraživalo ovaj predmet i odustalo od njega. A zašto je odustalo objasnit ću vam materijalnim dokazima koji svjedoče da je riječ o „zloupotrebi“ i „lažnom svjedočenju“. A koga i zašto, sve ću vam veoma brzo u svome nadolazećem ciklusu blogova objasniti. Prvih dvadeset će upravo biti posvećeno ovom bihaćko-cazinskom dvojcu ( Muji i Hozanu)… A u naredni četvrtak je prvi… 

Posjetit ću vas da je Hozanov internetski-spin hipnotizer Dedić (normala.ba) žestoko kritizirao tužioce i tužilaštvo koje tobože neće ništa da radi protiv mene. I sinošnje objave su dokaz da je Mujina internetsko-doušnička hobotnica u dolini Sane pala na najniže grane. A ako misle da čitaoci uživaju u lažima u kojima uživaju oni i koji ih očito „hrane“, nisu u pravu. 
Obični ljudi traže istinu. A istina je da nije bilo nikakve „istražne“ akcije da sam ja na slobodi, da se bavim uzgojem Sibirskog paradajza koji dospijeva u decembru i usput obilazim europske biblioteke. 

Evo i na ovaj način pozivam nadležne istražne organe da izvrše provjeru svih „navoda“ i „svjedočenja“, pa ako se utvrdi bilo čija eventualna odgovornost spreman sam se i sam ograditi od takvih.

Na kraju, nekorektni su portalisti i prema izvoru MUP-a USK-a koji ih o svemu redovito obavještava. Sad su nama planetarnim „malverzantima“ omogućili vrijeme da „sakrijemo“ dokaze, da „ pripremimo“ svjedoke. Svi smo već mobilni… Mi „kradljivci“ i „malverzanti“.

Otkrili su zapravo „ istražnu“ akciju koja se sprema od Mujinog imenovanja. 
To je prvi zadatak koji je od Hozana dobio… I nikako da ga izvrši. Suština je ove njihove „akcije“ da se stvara cirkus, pompa da sve prostruji medijima, a to što je osuđena na istražni neuspjeh njih ni ne zanima. Bitno je u svemu slikati i prozivati Kambera i SDA.

Poštovani čitaoci, dok se s puta vratim urgirat ću kod mojih poznanika u pravosuđu da im pruže to zadovoljstvo. Da me povedu i ispituju, zatvore, šta god uraditi hoće?.. Naviko sam… Ali… Njihovo privođenje će biti puno, puno, puno duže. 
Živi bili pa vidjeli…

Dragi moji kolumnistički fanovi, trenutno sam na sajmu knjiga u sveučilišnom gradu Tübingenu (Njemačka) i brzo ću nazad. Moram i paradajz zaštiti od mraza…


Ostajte mi u dobrom raspoloženju do prvog ciklusnog bloga (četvrtak 10.10.) – u redovnom terminu. 

Vaš „Župan“ (što moj Amir napisa) Asim Kamber

KOMENTARI