instant fap

Kanada nudi posao za strance

Kanada nudi posao za strance

Kanada će prihvatiti do 3.000 zahtjeva stranaca za 43 zanimanja, među kojima električari i mehaničari. Da bi ušli u program, stranac treba da ima ponudu za posao u Kanadi ili sertifikat o stručnosti iz Kanade kao bi se osiguralo da će dobiti brzo posao čim stigne u zemlju.

Kanadske vlasti počele su da prihvataju zahtjeve stranaca sa stručnom spremom u okviru novog programa u cilju popunjavanja radnih mjesta u određenim dijelovima Kanade.

Ministar za imigraciona pitanja Džejson Keni izjavio je da novi program uključuje ozbiljno popunjavanje radnih mjesta u nekim regiona zemlje i pomoći privrednom rastu Kanade.

“Te dugoročne promjene su dio vladinog plana da izgradi brzi i fleksibilna sistem za imigracije a koje će odgovarati potrebama kanadske privrede”, dodao je Keni.

Prema tom programu, Kanada će prihvatiti do 3.000 zahtjeva stranaca za 43 zanimanja, među kojima električari i mehaničari. Da bi ušli u program, stranac treba da ima ponudu za posao u Kanadi ili sertifikat o stručnosti iz Kanade kao bi se osiguralo da će dobiti brzo posao čim stigne u zemlju.

Stranci treba da znaju jedan od dva zvanična jezika – francuski i engleski.

 

 

 

KOMENTARI