Kapić ‘otvorio dušu’: Izgubio sam dijete, nisam se osjećao sigurnim

HomeSport

Kapić ‘otvorio dušu’: Izgubio sam dijete, nisam se osjećao sigurnim

Na pomolu skandal u Švicarskoj zbog Rifeta Kapića

“Kad sam odlučio da dođem u Sarajevo, odlučio sam to srcem. Nakon mjesec dana nažalost desilo se nešto sto je mene poremetilo na svakom polju mog života. Klub mi je u tom trenutku pružio podršku, predsjednik Mirvić zaštitu i na tome sam zahvalan.” napisao je Kapić u pismu navijačima.

“Trudio sam se davati svoj maksimum unatoč tome, međutim strah u meni mi nije dozvoljavao da se pokažem u svom najboljem svjetlu. Imao sam konstantan pritisak zbog okruženja, gdje se nisam osjećao sigurnim, ni ja, niti moja familija. Stalno su se ponavljale neke stvari koje su mi ukazivale da tu nisam siguran, ali ja unatoč tome nisam htio odustati od kluba i želje da pomognem svojoj ekipi. U datim trenutcima sam sigurno davao svoj maksimum.

Ovo što se desilo proteklih dana je bila kap koja je meni prelila čašu, ali sigurno ne i jedini razlog zbog koje sam donio ovu odluku. Provaljen mi je profil, osramoćen sam zbog neke slike koja je fotošopirana. Protekla godina je bila jako teška za mene, puna stresa kako na poslovnom tako i na privatnom putu, pretrpio sam velike gubitke, onaj najveći je gubitak djeteta. Ja bi mnoge upitao kako bi se oni osjećali da su na mom mjestu sve ovo prošli?

FK Sarajevo kao klubu sam zauvijek zahvalan za sve, svakom posebno, od ekonoma Haćke pa dalje.

Za moje dobro i dobro moje porodice mislim da je ovo najbolja odluka za nas. Nadam se da će FK Sarajevo pobjedom u derbiju izaći iz krize, a ja sam od danas njihov najveći navijač“, riječi su Kapića koje prenosi Sportsport.ba

Podsjetimo, Kapić je nakon potpisa za FK Sarajevo imao sukoba sa kriminalcima koji su mu oteli sat od 120.000 eura i pokušali iznuditi skupocjeni automobil. Nakon promašenog penala u remiju sa Slobodom navijači su mu sa tribina poručili da odlazi, očito je to bila kap koja je prelila čašu pored svih navedenih problema.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0