Karbon i Alcantara: Lamborgini predstavio stolicu za gamere

HomeTech & Gadgets

Karbon i Alcantara: Lamborgini predstavio stolicu za gamere

Lamborghini najavio dolazak novog Countacha

Lamborghini je poznat po svojim superautomobilima, no sada je ušao i na tržište gaminga.

U saradnji Lamborghinija i Secretlaba nastala je sjajna nova stolica namijenjena gamerima, koja je postala dio Automobili Lamborghini Collection kolekcije. Stolica je dostupna sa standardnim sjedištem, kao i u Pinnacle Edition varijanti. Predstavljanje je upriličeno tokom globalnog takmičenja u trkaćim simulacijama pod nazivom The Real Race.

Stolica izgleda jajsno, sadrži karbon i Alcantaru, materijale koji se koriste u proizvodnji Lamborghinijevih cestovnih automobila. Stolica se ističe i zahvaljujući ukrasima te istaknutom Lamborghinijevom logotipu na naslonjaču.

Secretlab je osnovan 2014. godine te je postao lider u proizvodnji stolica namijenjenih gamerima. Njegove stolice koristi više od milion ljudi širom svijeta te su posebno popularne među elitnim gamerima.

“Količina detalja koji čine svaki Lamborghinijev automobil je nevjerovatna, a to je nešto što i mi gajimo u Secretlabu. Kombinovanje naše vodeće tehnologije i ergonomije s Lamborghinijevim trkaćim DNK u svrhu proizvodnje dva modela stolice za najodanije fanove brenda je bio san”, rekao je suosnivač Secretlaba Ian Ang.

Cijene stolica još uvijek nisu objavljene, a na tržište stižu naredne godine.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: