instant fap

Kažnjeno devet vozača

Kako su nas informisali iz Policijske stanice Sanski Most, jučer  je na osnovu mjesečnog plana u vremenu od 10 do 13 sati izvedena pojačana kontrola učesnika u saobraćaju.

Akcenat je dat na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila, kontrolu upotrebe mobilnih telefona od strane vozača tokom vožnje, zatim kontrolu upravljanje neregistrovanim motornim vozilom, posjedovanje zimske opreme, kao i druge prekršaje. U akciji su učestovale tri motorizovane patrole i policajci pozornici koji su pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sproveli na magistralnom putu M – 15 na dionici Novo Naselje – Šejkovača, zatim na regionalnom putu R – 405, te na području užeg dijela grada.
Kako se navodi u policijskom izvještaju, kroz realizaciju akcije ukupno su kontrolisana 62 vozača i vozila, pregledano je 56 vozila, upozorena su četiri vozača i legitimisana dva nepoznata lica. Zbog počinjenih prekršaja koji su uočeni tokom kontrole ukupno je uručeno 9 prekršajnih naloga i to: 2 naloga zbog prekršaja oprema u vozilu i tehnička neispravnost motornog vozila, zatim 2 naloga zbog nepoštivanja saobraćajnih znakova, 4 naloga jer na vozilu nisu upaljena svijetla i jedan nalog zbog nepravilnog prevoza djeteta mlađeg od 12 godina u motornom vozilu.
Iz sanske Policije naglašavaju da će se saobraćajne kontrole nastaviti i u nerednom periodu, te ponovo upozoravaju vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa, kako policijski službenici na terenu ne bi morali provoditi kaznene mjere.

KOMENTARI