Kineski plan za Milan: Od januara ništa neće biti isto

HomeSport

Kineski plan za Milan: Od januara ništa neće biti isto

Spahić se pridružuje Đuriću u Championshipu?

Proces preuzimanja biće završen tokom jeseni, a Kinezi će potpuno drugačije voditi Milan od Berlusconija!

Kakvi god bili planovi oni ne uključuju Adriana Gallianija.

U klub će stići novi sportski direktor, najvjerovatnije Prade koji je ranije radio u Romi i Fiorentini, a novi vlasnici planiraju da vrate legende, Maldinija i Costacurtu.

Prvi korac biće novi ugovor za mlađe igrače koji će činiti okosnicu tima. Prije svega, u pitanju je Donnarumma, najtalentovaniji golman svijeta, pa onda Romagnoli, De Sciglio i Giacomo Bonaventura. Ovaj kvartet biće nukleus oko koga će biti oformljena ekipa.

Novi vlasnici neće do ljeta ulagati veliki novac u transfere, ali bi na zimu trebalo da popune redovce.

U Milan će, gotovo je izvjesno, stići Mateo Musacchio iz Villarreala sa kojim postoji dogovor, čime bi bio zatvoren štoperski tandem.

Osim odličnog Argentinca planira se dovođenje Rodriga Caja, još jednog defanzivca, kao i Badelja iz Fiorentine koji je Montellina želja.

Ono što je plan je da se do ljeta oformi solidna osnova na koju će biti pridodato nekoliko igrača svjetske klase koji bi kvalitet tima odveli na viši nivo. Neće biti haotičnih kupovina, niti dovođenja slobodnih igrača, klub će krenuti u drugom pravcu.

Čitaj projekat se naslanja na novi stadion, to je prvi cilj kineskih vlasnika, smatraju da treba slijediti Juventusov poslovni model i da jedino uz novi stadion i postepeno stvaranje ekipe Milan ima šansu da se vrati na nekadašnje staze slave.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0