instant fap

Kinezi sagradili grad za 500.000 hiljada ljudi, a u gradu ne živi niti jedan čovjek

Kineska državna kompanija “China International Trust and Investment Corporation” napravila je u Angoli ogroman grad sa 850 solitera, 12 škola i više od 100 prodavnica u kojem bi moglo živjeti 500.000 ljudi, ali je trenutni broj stanovnika – nula! POGLEDAJTE VIDEO!

Grad se zove Nova Sidade de Kilamba i smešten je na 29 kilometara od angolske prijestolnice Luande. Prostire se na 5.000 hektara usred sasušenog pejzaža Angole.

Sagrađen je po istom principu kao i slični gradovi duhova u Kini. Započet je za vrijeme građevinskog buma, a završen usred velike ekonomske krize, pa je cijena stanova, koja iznosi oko 80.000 dolara, nedostižna za većinu siromašnih porodica u Angoli, piše Blic.

Kineski graditelji odbacuju tvrdnje da će stanovi ostati prazni, tvrde da grad još nije završen te da je dosad prodano oko 220 stanova, što je, kako kažu, “sasvim u skladu s predviđanjima.”

Kinezi su uložili ogroman novac u promociju ovog projekta, sa video klipovima koji prikazuju idiličan život u novim stanovima i ulicama sa drvoredima.

Snimci sa lica mjesta, međutim, pokazuju da su njihove tvrdnje daleko od istine. Grad zjapi prazan!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L9u8Qr_IUSc

KOMENTARI