instant fap
NaslovnicaVijesti

Kit Harington nakon “Game of Thrones” spreman je postati otac

Kit Harington nakon “Game of Thrones” spreman je postati otac

Kao heroj Jon Snow u megapopularnoj seriji “Game of Thrones”, engleski glumac Kit Harington suočio se sa bijelim šetačima, zaljubio, pa čak i vratio iz mrtvih, a u stvarnom životu kaže da je spreman postati otac.”Najvažniji posao koji sam ikada imao u životu će uskoro završiti. Mislim, ne baš najvažniji. Nadam se da ću postati otac”, rekao je Harington u intervjuu za InStyle te dodao kako je spreman za taj korak u životu.

Harington je oženjen za glumicu Rose Leslie koju je upoznao na snimanju serije. Podsjećamo, ona se u “Game of Thrones” našla u ulozi Ygritte u drugoj sezoni.

Likovi Jon i Ygritte nisu imali sretan kraj u seriji, ali ljubavna veza Kit i Rose u stvarnom životu do sada funkcioniše odlično.

“Vjerovatno najgora stvar u svemu tome što sam se zaljubio u Rose i oženio je, jeste što će biti veoma teško ponovo raditi s njom. Raditi s njom bio je jedan od najboljih trenutaka mog života i karijere. Ne znam da li ćemo ikada više to raditi jer smo sada u braku i veoma je teško raditi pored supruge”, kazao je Harington.

Podsjećamo, prije nekoliko dana premijerno je prikazana dugoočekivana prva epizoda finalne sezone “Game of Thrones” u kojoj je Harington jedna od glavnih zvijezda.

KOMENTARI