instant fap

Kladionice ne vjeruju u čudo u Torinu: Juventus apsolutni favorit protiv Chieva

Kladionice ne vjeruju u čudo u Torinu: Juventus apsolutni favorit protiv Chieva

Barcelona je sinoć pred svojim navijačima pobijedila Leganes sa 3:1, a golove su ponovo postigli Lionel Messi i Luis Suarez.

Messi je sinoćnju utakmicu počeo s klupe za rezervne igrače, ali je Ernesto Valverde bio primoran da ga uvede u igru nakon što je Leganes poravnao na 1:1. Ubrzo nakon toga Barca je postigla dva gola, a u listu strijelaca upisali su se Suarez i Messi.

Barcelonin dvojac igra zaista nevjerovatnu sezonu, a to statistika najbolje pokazuje. Messi je trenutno prvi strijelac La Lige sa 18 golova, dok je Suarez odmah iza njega sa tri gola manje.

Nevjerovatno zvuči da su Messi i Suarez zajedno dali već 33 gola što je više od svih ostalih klubova u La Ligi. Najbliže su im Levante i Celta koji na kontu imaju po 32 gola, dok su igrači Real Madrida u dosadašnjem dijelu sezone postigli tri gola manje od Messija i Suareza.

Treba dodati i to da je Barcelona daleko ispred svih ekipa kada je u pitanju efikasnost. U dosadašnjem dijelu sezone katalonski klub je protivničke mreže tresao čak 56 puta.


KOMENTARI