instant fap

Ključanin: GOŠK-u respekt, nama pobjeda

Ključanin: GOŠK-u respekt, nama pobjeda

Iako se u GOŠK-u nadaju da neće ostati “praznih ruku”, pred ovaj susret za izabranike Benjamina Ključanina nema kalkulacija. Samo tri boda mogu da zadovolje apetite bihaćke publike.

“Svaka utakmica je teška na svoj način. Mi ćemo sigurno ući maksimalno oprezno i cilj je ostvariti pobjedu. Prema GOŠK-u imamo veliki respekt, ali svjesni smo svog kvaliteta i vjerujem da ćemo uz podršku naših navijača uspjeti ostvariti veoma važnu pobjedu pred nastavak prvenstva”, kazao je Benjamin Ključanin za SportSport.ba.

Ključanin u sutrašnjem susretu jedino neće moći računati na povrijeđenog Nuspahića, koji je u Jedinstvo stigao u zimskom prijelaznom roku iz Veleža.  “Kada smo selektirali tim, tražili smo da imamo širok izbor igrača i u ovom trenutku na Nuspahićevoj poziciji imamo i Mujagića koji veoma dobro igra. Šteta je, naravno, što Nuspahić neće igrati jer je pojačanje za nas, ali idemo dalje. Imamo adekvatnu zamjenu”, dodao je trener Jedinstva.

Sa kvalitetom GOŠK-a u bihaćkom taboru su dobro upoznati. “GOŠK ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca, a posebno se izdvajaju golman Sušac i Bošnjak. Oni su jaki kao kolektiv i nema sumnje da će nam biti teško, međutim mislim da smo u ovom trenutku spremniji i bolji. Naš cilj se zna”, zaključio je Ključanin na kraju razgovora za SportSport.ba.

Na kraju vrijedi dodati da će pravo nastupa za Jedinstvo u utakmici protiv GOŠK-a imati i novajlija Patrik Bordon.

KOMENTARI