instant fap

Ko je nova ljepotica na dvoru Sulejmana Veličanstvenog

Gledatelji OBN telelevizije na početku druge sezone serije Sulejman Veličanstveni mogli su primijetiti novu atraktivnu ljepoticu, zanosnu španjolsku princezu Izabelu Fortunu, koja će vremenom postati Huremina najgora noćna mora

Osmanlijski gusari zarobili su kastiljsku princezu Izabelu Fortunu na Sredozemnom moru i odlučni su prodati je najboljem ponuđaču. Po Ibrahimovoj zapovjedi, Zumbul-aga otkupljuje princezu Izabelu i njenu svitu, iako princeza žustro zahtjeva puštanje na slobodu. Izabela silno želi obavijestiti obitelj, ali i zaručnika, princa Frederica, o svom zarobljavanju u sultanovoj palači. Nakon upoznavanja, Sulejman odluči u tajnosti zadržati princezu kao gošću u lovačkoj palači, smatrajući da će mu dobro doći kod pregovora sa Habsburgovcima i Španjolcima. Međutim, ona ne prihvaća podčinjenost i traži načine kako dojaviti princu Fredericu gdje se nalazi, kako bi se osvetila Sulejmanu za pritvor.

Glumica koja će uljepšati harem u novim epizodama „Sulejmana Veličanstvenog“ je Melike Ipek Yalova, u Turskoj poznatija kao kćer ministra Yuksela Yalova u Vladi premijera Erdogana. Lik princeze Izabele prva joj je uloga u životu. Melike nije profesionalna glumica, niti je ikada pohađala časove glume, ali zato ima magisterij na temu međunarodnih odnosa sa sveučilišta u Rimu, te tečno govori španjolski i italijanski.

Koliko dugo će princeza Izabela biti tajna Sulejmana i njegovih podanika, pogledajte u narednim epizodama „Sulejmana Veličanstvenog“ na OBN televiziji, svakog radnog dana u terminu od 21:00 sat.

KOMENTARI