instant fap

Ko je stvarno bio Džek Trbosek: Novi detalji o ozloglašenom ubici šokirali javnost

Ko je stvarno bio Džek Trbosek: Novi detalji o ozloglašenom ubici šokirali javnost

Nakon što je proputovao svijet tražeći tragove o pravom ubici, on tvrdi da su dokazi protiv Tompsona jači nego protiv bilo kog drugog osumnjičenog.

Pravi identitet Džeka Trboseka bi konačno mogao biti otkriven, nakon što se došlo do zaključka da je zloglasni ubica zapravo bio pjesnik!

Ričard Paterson (45), proveo je skoro 20 godina istražujući slučaj Džeka Trboseka i život čuvenog pjesnika Frensisa Tompsona, kako bi dokazao da je ovaj pjesnik zapravo odgovoran za ubistva brojnih žena širom Londona.

On sada tvrdi da ima dokaz da je Tompson bio krvoločni serijski ubica iz Londona. Paterson tvrdi da je Tompson iz Prestona u Lankaširu pisao o ubijanju ljudi, ali i da je imao hirurškog iskustva i da je bio blizak sa najmanje jednom prostitutkom iz te oblasti.

“Zahvalan sam što sam uspio da učestvujem u raskrinkavanju čuvenog Džeka Trboseka”, rekao je on i dodao:

“Uzbuđen sam što ljudi počinju da shvataju ovaj slučaj ozbiljno i što konačno počinju da vjeruju da je Tompson počinio ta ubistva”.

Paterson, koji je porijeklom iz Australije, postao je ubijeđen da je Tompson ubica kada je pročitao jednu od njegovih knjiga sa poezijom 1997. godine i kada je otkrio da je Tompson bio obučen za ljekara.

Sada, nakon što je proputovao svijet tražeći tragove o pravom ubici, on tvrdi da su dokazi protiv Tompsona jači nego protiv bilo kog drugog osumnjičenog.

Paterson, koji je profesor engleskog jezika u nekoliko škola u Novom Južnom Velsu, rekao je:

“Tompson je čuvao skalpel u kaputu i znao je da sprovede hirurške zahvate koji su identifikovani kod više Trbosekovih žrtava. On je pomagao pri operacijama i isjekao je brojne leševe kao student”.

Tompson se preselio iz Lankašira u London 1885. godine, nadajući se da će postati čuveni pisac. On je bio zavisnik od opijuma i živio je teško u gradu dok mu lokalna prostitutka nije ponudila da ostane kod nje.

Njihovo prijateljstvo se ubrzo pretvorilo u jednostranu romansu sa Tompsonove strane. Vjeruje se da je mentalno nestabilni pjesnik poludio kada ga je ona ostavila.

Paterson navodi da je pjesnik počeo da iskaljuje gnjev na ostalim prostitutkama u toj oblasti.

“Kada joj je rekao da će neko objaviti njegovu knjigu, ona je rekla da ga ostavlja, pošto javnost ne bi razumila njihov odnos”, rekao je on. To se dogodilo nakon godinu dana romanse.

“Kratko prije i kratko poslije ubistava, pjesnik je pisao o ubijanju prostitutki noževima”, rekao je Paterson.

On se nada da će njegova otkrića pomoći da se razotkriju i spriječe slični zločini. U okviru svoje istrage posjetio je Tompsonovu kuću u Prestonu, ali i Boston u SAD kako bi pregledao kolekciju njegovih pisama.

Njegova otkrića će biti objavljena u novoj knjizi Francis Thompson – a Ripper Suspect (Frensis Tompson – Osumnjičen da je bio Džek Trbosek).

KOMENTARI