Ko s kim? Izvlačenje parova za malonogometni turnir

HomeUncategorized

Ko s kim? Izvlačenje parova za malonogometni turnir

NK Podgrmeč: Malonogometni turnir

U Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu danas će se sa početkom u 16:30 sati obaviti žrijebanje parova za Podgrmečov malonogometni turnir za seniore. Prvi dan takmičenja na ovom tradicionalnom sportskom događaju će početi u subotu, 5. decembra, u 18 sati.

Kako su nas informisali iz sanskog nogometnog kluba, do sada je prijavljeno 16 ekipa, ali organizator očekuje daleko veći broj jer se prijave primaju do početka izvlačenja parova. Kotizacija po ekipi iznosi 150 KM, a uplate se mogu izvršiti u prostorijama NK „Podgrmeč“ u vremenu od 10 do 14 sati.

Kao i proteklih godina, nagradni fond je 8.000 KM. Nagrada za prvo mjesto iznosi pet hiljada, za drugo mjesto dvije hiljade, dok će trećeplasirana ekipa dobiti hiljadu maraka. Pored prvoplasiranih ekipa nagradiće se i najbolji pojedinci turnira, odnosno najbolji igrač, strijelac i golman turnira. Igraće se po grupama, a po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe će se plasirati u naredni krug, te u polufinale. Zatim slijedi utakmica za treće mjesto i na kraju finalna utakmica.

U Podgrmeču se nadaju i velikom odzivu publike. Cijena dnevne ulaznice tokom prvog kruga takmičenja bit će dvije marke, dok će ulaznica za polufinalne i finalne utakmice koštati 3 marke.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: