instant fap

Koliko Audi RS7 može voziti na rezervi?

Koliko Audi RS7 može voziti na rezervi?

AUDI RS7 puca od snage, a to znači da voli i popiti.

Nije ništa strašno čak i ako se vozeći zanesete i upali se signalna lampica rezerve. Benzinska postaja je u pravilu dovoljno blizu, pa čak i na autocesti, gdje su na razmaku od 20 do 30 kilometara. Međutim, ne i u Maroku, gdje je mreža benzinskih postaja osjetno rjeđa. 

Rory Reid je na sjever Afrike stigao kako bi testirao Audi RS7. I negdje na planinskoj cesti, baš kad je trebao uživati u mogućnostima moćnog stroja V8, dogodila se noćna mora – upalila se signalna lampica, uz poruku “please refuel immediately”. Nekadašnji prezenter Top Geara se obratio Audiju za pomoć, a jedina konkretna stvar koju je dobio je informacija da je prva benzinska postaja udaljena 80 kilometara. 

Zanima li vas može li supersportska limuzina pokretana 4.0 twinturbo V8 motorom od 600 KS i 800 Nm na rezervi voziti punih 80 km, pogledajte video u nastavku. Valja računati na blagodati sustava poput deaktivacije cilindara, ali i činjenica da je pogon u formi blagog hibrida. U svakom slučaju, bit će napeto. 

Mi ćemo samo reći kako u normalnim okolnostima, kada ima goriva u spremniku, RS7 do 100 km/h može za 3,6 sekundi, a maksimalac je 305 km/h. 

index

KOMENTARI