KONAK Čarolija kraj rijeke Sane

HomeSanski MostLokalne teme

KONAK Čarolija kraj rijeke Sane

Za sve trudnice Sanskog Mosta, Ključa i Prijedora!

Jasi je sa svojim sinovima danas obogatio turističku ponudu Sanskog Mosta.

U društvu prijatelja i poslovnih saradnika nedavno je obilježeno otvaranje etno sela i restorana “KONAK” u prirodnom ambijentu okružen rijekom Sanom.

Dobro došli u novi turističko ugostiteljski objekt, nešto što je potpuno novo u našem gradu. I ne samo to, sa ponosom kažemo da je i sam ambijenta restorana “Konak” takav da unosi sasvim nove standarde u ugostiteljskoj ponudi naseg grada.

Кoncept restorana je napravljen tako da vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina, opuštajući ambijent koji odiše tradicijom i domaćinski odnosom u koji ćete rado dovesti svoje prijatelje i osjećati se uvijek dobrodošlim. Restoran je uređen u modernom stilu sa primjesama etno i retro elemenata.

Obećava vrhunski gastronomski doživljaj i intimnu atmosferu, garancija da ćete uživati u nezaboravnim ukusima svaki put!

OTКRIJTE NOVU PRIČU U NAŠEM GRADU !

Vrata restorana su otvorena za sve dobronamjerne goste koje put nanese, zato budite i Vi dio onih koji posjetiti ovaj restoran i zadovoljni odlaziti iz njega.

Restoran se nalazi 10 km od centra Sanskog Mosta na magistralnom putu M15 u pravcu Ključa, sa jedne strane omeđen krajiškom ljepoticom Sanom, a sa druge strane planinarska stazu-šetalište, na 2 km udaljenosti od poznate ljekovite banje Ildža.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0