instant fap

Kratka priča o ljubavi brata prema sestri je sve što danas treba da pročitate

Kratka priča o ljubavi brata prema sestri je sve što danas treba da pročitate

Budite sigurni da danas nećete pročitati ništa ljepše, dirljivije ni važnije od ovoga.

 Naime, jedan doktor objavio je na društvenim mrežama sijledeći post:

– Danas sam operisao jednu djevojčicu. Bila joj je potrebna 0- krvna grupa, koju nismo imali, pa smo zamolili njenog brata, koji je odgovarajući donor, da je da. Objasnio sam mu da je stvar života ili smrti. Neko vrijeme sjedio je u tišini, a onda se pozdravio sa svojim roditeljima. Nisam o tome razmišljao sve dok mu nismo uzeli krv, a onda je rekao: “I, kad ću umrijeti?” Mislio je da daje svoj život za njen. Na sreću, oboje će biti dobro.

Mnogi dovode u pitanje istinitost ove veoma dirljive priče, iz više razloga – zvuči toliko divno da je gotovo nemoguće da je istinita, većina nas kreće od sebe i pita se da li bi ikada uradio nešto što zahtjeva da (mislimo da) se odričemo svog života, a treći problem je to što procedura u bolnici nije baš takva, jer, između ostalog, donor mora da ima najmanje 16 godina (iako ovde nije precizirano koliko dječak ima).

Svakako, ukoliko ste se bar na trenutak naježili kada ste čitali ove redove i sjetili se da pozovete svoje najbliže da im kažete da ih volite – vrijedilo je.

 

KOMENTARI