instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Kreacije Hava: Slijedite korake i osvojite super vrijedne nagrade!

Kreacije Hava: Slijedite korake i osvojite super vrijedne nagrade!

Srdačan selam i lijep pozdrav drage naše dame!
Kao što smo vam u jednom od naših prethodnih videa i najavili, ovom prilikom ćemo vas upoznati sa detaljima naše nagradne igre, koju ste, vjerujemo sa nestrpljenjem isčekivali.
Sve što trebate uraditi da biste uzeli učešča u nagradnoj igri, jeste sljedeće: 
1. Snimite nam vašim telefonom ili kamerom kratku video recenziju o jednom od naših proizvoda koje posjedujete. Uradite to na sebi poseban i svojstven način, onako kako samo vi to možete. Dakle, bez ustezanja, jer očekujemo vašu originalnost… 
2. U uvodnom dijelu videa, kao i na kraju istog, potrebno je da kažete gdje ste kupili proizvod, odnosno, da spomenete da je vaš proizvod kreiran od strane Kreacija Hava.
3. Video ne bi trebao biti duži od 7 minuta, a naša je preporuka da isti snimite u 4K rezoluciji (ukoliko posjedujete mobitel koji vam to dozvoljava), te da prilikom snimanja videa obratite pažnju na kvalitetu zvuka, kao i osvijetljenost prostorije gdje snimate video. Audio videa treba da bude upotrebljliv, tako da se razgovijetno može čuti o čemu se govori.
4. Pošaljete nam vaš video putem messengera, wetransfera ili e-maila [email protected].
5. VRLO BITNA STVAR! Mi ćemo objaviti vaš video na našoj FB stranici. Nije dozvoljeno da takmičar objavi video prije nego li je isti objavljen na našoj FB stranici. Takav gest bi podrazumijevao diskvalifikaciju iz igre.
6. Nakon 7 dana, odredit ćemo pobjednika na način što ćemo sublimirati ukupan broj lajkova videa koji se nalaze isključivo na našoj FB stranici. Dakle, u obzir se uzimaju isključivo ostvareni lajkovi videa koji se nalaze na oficijelnoj stranici Kreacija Hava – unikatni rucni radovi. Kako biste ostvarili što veći broj lajkova, na vama je da proslijedite link videa sa naše FB stranice vašim prijateljima i zamolite ih da lajkaju vaš video, ili neki drugi video koji je po vama favorit.  Video koji nakon 7 dana bude imao najviše lajkova, bit će proglašen pobjednikom, odnosno, osvojit će prvo mjesto.
7. Vaše video recenzije možete slati do 10.08.2020. god., putem messengera, wetransfera, ili e-maila [email protected]. Nagradna igra počinje od 12.08. do 19.08.2020. god. 
8. Kreacija Hava će objaviti prvih 20 videa koji nam budu dostavljeni, a koji su u skladu sa navedenim uslovima. 
9. Kreacija Hava zadržava pravo na objavljivanje svakog dostavljenog videa ili dijela istog, bez obzira da li će isti participirati u igri, biti nagrađen ili ne. 
10. Poklon za sretnog dobitnika su suknja hlače ili torba (vi birate jedno od dvoje) .
11. U opisu ovog videa ćemo ostaviti instrukcije za natječaj, pa vas molimo da se istih pridržavate
Drage naše dame, mi vam želimo puno sreće, uz parolu ‘NEKA POBIJEDI NAJBOLJI’ . 

Vaša Kreacija Hava!

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVE NAGRADNE IGRE

VIDEO

KOMENTARI