instant fap

Krkojevci ujedinjeno za SDA!

Krkojevci ujedinjeno za SDA!

SDA je nastavila ciklus javnih tribina i obilazaka, pa je tako upriličen skup i u Krkojevcima. Prisustvo mnogobrojnih mještana zapravo je potvrdilo dobru suradnju SDA i građana i u ovom prigradskom naselju. Domaćin tribine Admir Mušanović, se obratio i zahvalio svojim komšijama što su odvojili vrijeme i došli razgovarati sa SDA kandidatima koji su s njima bili svih ovih godina, a ne samo pred izbore. Dodao je da se u Krkojevcima uradilo mnogo infrastrukturnih projekata, i da tu nije kraj. U planu je izgradnja sportskog terena za one najmlađe, odnosno mjesto gdje bi se stanovnici ovog prigradskog naselja okupljali. 

Predsjednik Općinske organizacije SDA Sanski Most Mensur Seferović, je poselamio skup i obratio se prisutnima. „ Izuzetno je bilo lijepo večeras ovdje doći zato što ste vi pokazali jedinstvo koje nam je potrebnije nego ikada. Ponudili smo najkvalitetnije kandidate, koji će kada dobiju vaše povjerenje sigurno to opravdati! Obaveza nam je da svi iziđemo na izbore, a ovim skupom večeras i vašim odzivom šaljemo ubjedljivu pobjedničku poruku“, poručio je Seferović.

Prisutnim građanima se obratio i kandidat za Općinsko vijeće SDA Sanski Most Asim Krkić. „Izuzetna mi je čast naći se na listi za Vijeće ispred ove stranke. U Krkojevcima se puno uradilo zahvaljujući SDA i njenim kadrovima, nemojte to zaboraviti. Ovo je državotvorna stranka, i svi njeni kandidati zavrjeđuju vašu podršku. Kandidat za načelnika, prof.Faris Hasanbegović je čovjek iz naroda, osoba koja zaslužuje da vodi ovaj grad, a sudeći po svim parametrima iz njegovog proteklog mandata on je sigurno jedan od boljih načelnika u cijeloj BiH. Izađite na izbore, dajte nam podršku, a mi vas nećemo iznevjeriti“, zaključio je Krkić.

Mještani su u otvorenom razgovoru sa SDA kandidatima izrazili zadovoljstvo urađenim projektima u Krkojevcima. Istakli su problem nedostatka rasvjete u  jednom dijelu naselja, kao i potrebu za asfaltiranjem preostale dionice puta koji vodi prema zadnjim kućama u naselju Krkojevci.

Na samom kraju tribine SDA u Krkojevcima, obratila se prisutnima i kandidatkinja za Općinsko vijeće Erna Pehadžić-Menzil.

KOMENTARI