instant fap

“KUČKO, SAD SI ZARAŽENA!”: Silovao i tukao djevojku, pa joj rekao da ima sidu! (VIDEO)

“KUČKO, SAD SI ZARAŽENA!”: Silovao i tukao djevojku, pa joj rekao da ima sidu! (VIDEO)

Neidentifikovani muškarac satima je silovao i tukao djevojku (24) u Filadelfiji, a kada je brutalno iživljavanje završeno, rekao joj je da ju je upravo zarazio HIV-om. Policija je objavila snimak napadača sa sigurnosne kamere i traži pomoć od građana.

“HA-HA, upravo sam te zarazio HIV-om”, rekao je napadač djevojci (24) koju je brutalno pretukao i silovao, verovatno satima, u blizini njezine kuće u Filadelfiji, u SAD. Napad se dogodio 29. avgusta, a žrtva je još uvijek u bolnici na liječenju i nije spremna da razgovara o zločinu.

Nesretna djevojka napadnuta je 29. avgusta sedamnaest minuta poslije ponoći, nakon što ju je prijatelj ostavio na autobuskoj stanici u Filadelfiji. Ona je krenula prema svom domu, kada joj je s leđa prišao napadač. Odvukao ju je u ulicu i tada je počeo pravi pakao. Nekoliko sati ju je neprestano tukao, davio i silovao, a kako kažu njene sestre, u jednom trenutku joj je kroz smeh rekao: “Kučko, upravo sam te zarazio HIV-om”.

Djevojka je zadobila teške tjelesne povrede, a koliko je brutalan napad bio govori i činjenica da joj je lice od zadobijenih povreda bilo potpuno neprepoznatljivo.

Policija u Filadelfiji objavila je snimak nadzornih kamera u ulici u kojoj se dogodio napad i zatražila pomoć građana u pronalaženju napadača. Takođe, policija je obećala nagradu od 10.000 dolara. Na snimku se vidi kako napadač prilazi žrtvi, gura je u mračnu ulicu, gdje ju je, prema rečima njenih sestara, brutalno pretukao i silovao. Nakon iživljavanja, on je uzeo njenu torbicu, u kojoj su bile isprave i mobilni telefon, i ppbegao u nepoznatom pravcu.

Napadač je opisan kao mršav muškarac tamne puti, star oko 20 godina i sa kratkom crnom kosom. U trenutku napada na sebi je imao belu majicu, tamne pantalone i patike. Policija intenzivno traga za njim.

 

(index.hr)

KOMENTARI