instant fap

Kung-fu heroj savladao ubicu dva čovjeka

HEROJ koji se pojavljuje niotkuda i spašava stvar, a pritom zna i borilačke vještine, scenarij je kojeg se može vidjeti u većini filmova kung-fu tematike. No, u jednom Kineskom gradu, sličan scenarij nedavno se odvio i u stvarnosti.


Kako prenosi NY Daily News, čovjek s ogromnim nožem nalik na mačetu utrčao je na Guizhou Normal sveučilište te, mašući njime, krenuo napadati zaštitare. Nekoliko njih pokušalo je zaustaviti poludjelog napadača, ali je čovjek za kojeg policija tvrdi da je duševni bolesnik, dvojicu od njih ubio, a trećeg ranio.

No, na scenu je u tom trenutku stupio slučajni prolaznik koji je fascinantnim kung fu potezima svladao napadača. U videu kojeg je snimio očevidac iz svog automobila, vidi se kako je osumnjičeni napao i probo jednog zašitara. Nakon toga počeo se okretati od žrtve, ali na scenu je tad stupio čovjek identificiran kao Zhang Huaiqian, koji ga je u letu “Bruce Lee” potezom udario nogom u leđa i oborio.

Poslije postavljanja na “Youku”, kinesku stranicu za razmjenu video snimaka, ovaj klip je pogledalo 2,7 milijuna ljudi. Junak videa u kineskom tisku i na internetu dobio je nadimak “Leteći brat koji udara nogom”.

KOMENTARI