instant fap

Lagumdžiju iscrpio dernek u Vinoteci pa mu naglo “pozlilo” u studiju FTV

Nakon što je u petak ministru vanjskh poslova BiH i lideru SDP-sa Zlatku Lagumdžiji „naglo“ pozlilo nakon gostovanja u Dnevniku D Federalne televizije hospitaliziran je u sarajevskom Kliničkom centru zbog navodne iscprljenosti.

 

Svom lideru, a i partneru u vlasti, odmah su u posjetu pohrlili stranački poslušnici i kreatori „nove parlamentarne većine“.

Konkretno, između ostalih, Lagumdžiju su obišli ministar unutrašnjih poslova FBiH Predrag Kurteš i utemeljitelj Avaza i predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić.

Izdvojili smo Kurteša i Radončića jer je noć prije gostovanja u Dnevniku D Federalne televizije, Zlatko Lagumdžija u društvu spomenutog dvojca i Denisa Bećirovića, predsjednika Kluba poslanika SDP-a u državnom Parlamentu, do kasno u noć „bistrio“ politiku u sarajevskom restoranu Vinoteka.

Valjda „iscrpljen“ tim razgovorima, Lagumdžija se dan kasnije pojavio u studiju FTV-u gdje mu je novinarka Antonija Avram postavila niz neugodnih pitanja na koja je Lagumdžija odgovorio najbolje što je mogao – nesvjesticom.

Navodno, nakon što je Lagumdžija napustio studio FTV-a, njegovi tjelohranitelji „izuzeli“ su čašu sa vodom koju je njihov šef tražio u trenutku slabosti kako bi se ispitalo da slučajno nije otrovan!

Naravno, Lagumdžija niti je otrovan, niti je bolestan, a daleko od toga da je iscrpljen. „Urađene su sve dijagnostičke analize, njegovo stanje je potpuno stabilno, a prema protokolu, preko noći je zadržan na Kliničkom centru“, izjava je direktora Kliničkog centra dr. Damir Aganovića iz koje je jasno da je Lagumdžija u Kliničkom centru zadržan i protokolarnih, a ne zdravstvenih razloga!

Slobodna Bosna (M.F.)

KOMENTARI