instant fap

Le Parisien: PSG odredio nevjerovatnu cijenu za Neymara

Le Parisien: PSG odredio nevjerovatnu cijenu za Neymara

Prethodnih dana uveliko se špekuliše o tome da će se Neymar ovog ljeta vratiti u Barcelonu.

Brazilac je prije dvije godine odlučio da napusti katalonski klub što je bilo iznenađenje za sve. Neymar je potpisao za PSG koji ga je platio nevjerovatnih 222 miliona eura čime je on postao najskuplji igrač ikad.

Međutim, Neymaru u klubu iz Pariza ne ide baš kako je očekivao. U prethodne dvije sezone nije uradio ništa značajno, a imao je i dosta problema s povredama.

Ovih dana se uveliko špekuliše o tome da će se Neymar vratiti u Barcelonu, te da je tražio od čelnika kluba da ne traže previše novca jer on samo hoće da se vrati na Camp Nou.

Ipak, jasno je da PSG neće tek tako pustiti igrača na kojeg su prije dvije godine potrošili nevjerovatnu sumu novca. Le Parisien je objavio da su Parižani poslali Barceloni jasnu poruku kada je Neymar u pitanju.

Navodno, čelnici prvaka Francuske su poručili da Neymar može ići, ali samo ako Barcelona za njega plati 300 miliona eura što je zaista skoro pa nemoguće.

S druge strane, katalonski klub ima namjeru da ponudi oko 100 miliona eura, te da u transfer uključe još jednog igrača. Navodno, to bi mogli biti Ivan Rakitić, Ousmane Dembele ili Samuel Umtiti.

No, prema svemu sudeći čini se da nas očekuje još jedna velika transfer saga kada je u pitanju Neymar.

KOMENTARI