LIJEPA VIJEST Novi radovi na uređenju Tomine

HomeLokalne temeSanski Most

LIJEPA VIJEST Novi radovi na uređenju Tomine

Bakir Izetbegović o obećanju o 100 hiljada radnih mjesta: Realno i nije nedostižno!

Poštovane Tominke i Tominjani sa radošću Vas obavještavamo da je izvođenja radova na projektu presvlačenja i asfaltiranja puteva u MZ Tomina započelo.

Firma d.o o. “Divel” Sanski Most koja je na tenderu dobila ovaj posao 31.05.2021. godine uvedena je u posao od strane nadzornog organa i sa tim započela radove a rok za završetak radova je 45 radnih dana.

Ovaj projekat se finansira tako što MZ Tomina sa svojim građanima finansira 50% od ukupne cijene koštanja a općina Sanski Most preko JU Općinski fond za komunalne poslove i infrastrukturu ostalih 50%.

Ugovorena cijena projekta je 395.582,85 KM. Ovdje se moramo zahvaliti svim onim koji su podržali i svojim sredstvima finansirali ovaj projekat.

Hvala svim mještanima Tomine i drugim ljudima prijateljima Tomine a njih je preko 250 koji su uzeli učešće i uplatilo dobrovoljni prilog (ovi podaci se mogu naći na ovoj stranici). Hvala općini Sanski Most i općinskom načelniku koji je od početka bio uz MZ Tomina

. Hvala i svim članovima rukovodstva MZ koji su podnijeli ogroman teret kod vođenja MZ-e i svih projekata koji se rade u MZ-i, ne odvajajući nikog posebno.

Svi naši mještani koji su dobronamjerni vide da se u zadnje dvije godine puno lijepog i dobrog dešava i radi u našoj Tomini i nadamo se da ćemo skupa nastaviti da bi Tominu učinili što ljepšom i uređenijom za život svih mještana i gostiju Tomine.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: